Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
250 ezres nettó fizetés jön hamarosan Magyarországon! Százezreknek fog 379 ezres bruttóra emelkedni a fizetésük! Mutatjuk a legfontosabb részleteket
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 27. (szerda), 09:30

250 ezres nettó fizetés jön hamarosan Magyarországon! Százezreknek fog 379 ezres bruttóra emelkedni a fizetésük! Mutatjuk a legfontosabb részleteket (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 27
 

Sok dolog befolyásolja a nettót?

Azt is egyelőre nehéz megjósolni, hogy , hogy mennyit jelent majd nettóban a tervezetben  szereplő több mint 30 százalékos emelkedésből adódó 379 ezer forintos bruttó, mert természetesen ezt is számtalan, eddig még számunkra ismeretlen lépés  befolyásolhatja, mint például esetleges változása a személyi jövedelemadó kulcsának vagy a éppenséggel a  járulékok és a szociális hozzájárulási adó mértékének esetleges változása. Természetesen  a munkáltatók fizetik  az utóbbiakat, ezért  csak akkor vannak hatással a nettó fizetés összegére, ha a változtatást a munkáltatók átadják a munkavállalóknak.

Hirdetés
[ ]

A szociális hozzájárulási adó is  csökkenni fog várhatóan, legalábbis azt jelentette be  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hogy jövőre 2,5  százalékponttal csökkenhet, az idei 5 százalékpontos vágás után. A Nemzeti Versenyképességi Tanácsban, még a tavaly megkötött egyezség alapján a 2016-ban még 27 százalékos kulcs,  az elkövetkező hat év alatt összesen 15,5 százalékponttal mérséklődhet.

Mégis mennyi lehet majd  a nettóbér?

A Buksza, figyelembe véve a sok tényezőt készített egy teljesen elméleti  becslést a mostani arányok alapján. Jelenleg a bruttó átlagbér a 290 300 forint, így 193 100 forint a családi adókedvezmény nélküli nettó bér. Ez azt jelenti, hogy megmarad  a bruttónak a 66,5 százaléka. Ha  nem veszünk számításba más esetleges változást, akkor a 2021-re prognosztizált 379 ezres bruttóból 252 ezer forint lehet nettóban, természetesen ezzel az aránnyal számolva.palyazatinfok.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés