Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2023 - 5 elképesztően szerencsés csillagjegy, akik rengeteg pénzhez jutnak Novemberben ! Ön köztük van? - add tovább ,és hamarosan szerencse ér!
Mindenegyben Blog - 2023. november 08. (szerda), 07:36

2023 - 5 elképesztően szerencsés csillagjegy, akik rengeteg pénzhez jutnak Novemberben ! Ön köztük van? - add tovább ,és hamarosan szerencse ér! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 08

Oroszlán-Nagyon szerencsés személy vagy, éppen ezért novemberben sem panaszkodhatsz a dolgok alakulására. Egyre jobban fognak menni a pénzügyeid, a siker, és a pénz csak még jobban motivál. A munkahelyeden is meg lesznek elégedve veled, és ezt egy kis fizetésemeléssel köszönik meg.

Hirdetés
[ ]

Skorpió-Az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztál, de most végre hátradőlhetsz, és pihenhetsz egy keveset. Relaxálj, menj el wellnessezni, kapcsolódj ki. Vásárolj jó könyveket, és fordíts egy kicsit több pénzt az egészséges táplálkozásra is. Most végre nem kell megvonnod magadtól a pénzt!

Bak-okan úgy gondolják, hogy nem vagy túl szerencsés az életben, de most a novemberi hónapod úgy alakul, hogy nagyon sok irigyed akad majd. Főleg egyes kollégáid fognak irigykedni, és mindenképpen ki szeretnék húzni belőled, hogy honnan tettél szert ennyi pénzre.

Mérleg-Novemberben valóra válhatnak az álmaid, és végre újra egyensúlyba kerülhetsz önmagaddal. Ne költs túl sokat, hiszen később bánni fogod, inkább különíts el a későbbi kiadásaidra egy nagyobb összeget. Ne köved el ugyanazokat a hibákat, mint régen!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés