Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2021 -ben mi a Sorsod az indiai karma szerint? Most megtudhatod!
Mindenegyben Blog - 2021. július 08. (csütörtök), 18:17

2021 -ben mi a Sorsod az indiai karma szerint? Most megtudhatod! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 08

Karma: Nagy szívrabló voltál. Szerettél utazni. Mostani életedben gyakran egészen lentről kezded, hogy elérd a sikert. Ha szerencséd van, támogatókra találsz. Kiváló fizikai adottságaidnak köszönhetően ellenállsz a kisebb betegségeknek. Kezdetben fellángol, majd lassan kialszik. Szereted az érzelmi és a testi kapcsolatokat.

Mesha – kecskebak

Irány az érzékek birodalma. Szellemi képességeid segítik megvalósítani terveidet. Ambiciózus ember vagy, aki sosem ereszt le. Igazi kezdeményező, aki esélyes arra, hogy vezető posztot töltsön be. A legújabb autó, a legutolsó divat nagy híve vagy és sokat adsz a külvilág véleményére. A szerelemben vakmerő lehetsz, azonban az idő múlásával egyre hűségesebbé válsz. Talán találkozol egy olyan partnerrel, aki képes elkísérni vagy éppen elvezetni az érzékiség birodalmába.

Hirdetés
[ ]

Karma: Egy másik életben az emberek itták a szavaidat, szinte legyőzhetetlen voltál. Magaddal hoztad az erős és mély karaktert. De az élet arra kényszerít, hogy mindent megkérdőjelezz. Ma még csodálnak, holnap már kritizálnak. Amikor talpra állsz, megérted majd a hibáidat. Ez fájdalmas lesz, de a javadra válik. A szerelemben sosem lesz teljes biztonságérzeted, s ez féltékennyé és kisajátítóvá tehet.

Vrishabha – bika

Szükséged van a romantikára. Erősen kötődsz a művészetekhez. Nem szereted sem a hanyagságot, sem a kicsinyességet. Sokat dolgozol. Bizalmatlan vagy és nem kedveled a szoros kapcsolatokat. Néha mégis megnyílsz mások előtt. Teljes szívvel esel szerelembe, szükséged van a romantikára. (Ez az egyik leghűségesebb jegy.)

Karma: Egy másik életben erővel, bátorsággal és kitartással váltottad valóra álmaidat. A földön jártál. Ha valaki a válladra tette a kezét, a torkára léptél. Az energiáidat sokszor a vágyban élted ki. Ma a család jelenti egzisztenciád alapját. A félelem attól, hogy tévedsz, sokszor visszafogja a lendületed. Ha az elveszett drágakövet újból megtalálod, ismét habzsolhatod az életet.

Hirdetés

Kanya – hajadon

Becsületesség mindenek előtt. Túl félénk vagy ahhoz, hogy valódi kapcsolatokat alakítson ki életed során. Nagyon szigorú vagy – önmagaddal is. A mindennapjaidat óraműpontossággal éled. Feladataidat alázattal végzed. Nagyon érzékeny ember vagy, aki visszautasítja a csalás minden módját. Szenvedsz a kritikától. A páros élet számodra csak a házasság lehet, amit a becsületességre és a tényekre alapozol.

Karma: Egy korábbi életedben anélkül kóboroltál, hogy gondoltál volna a holnapra. Több mesterséget is kipróbáltál. A testi szerelem nem kötött le igazán. Viszont plátóian nagyon tudtál lobogni. Szakmailag mindig a nagyok árnyékában fogsz maradni, a szerelemben pedig mindig a partnered jóakaratától függsz majd. Ha túl magányos leszel, állatokkal veszed magad körül.

Tula – mérleg

Képtelen vagy szakítani. Szenvedélyessé tesznek az emberi kapcsolatok. Szereted őszinte barátokkal körülvenni önmagad. Boldog vagy, ha ritka pillanatok részese lehetsz. Nem tudod elviselni a szakítást, inkább hagynád a helyzetet kimerülni, ellaposodni. Nagy szíved van, nagyon emberséges vagy. Sokszor azonban nem látod előre a leselkedő csapdákat.

Karma: Szeszélyes voltál, minden vonzott, ami csillogott. Hála magas társadalmi rangodnak, meg is tehetted. Ma eggyé akarsz válni a munkáddal és a szerelmeddel. Tegnap még önző voltál, ma az inged is odaadnád. Ezt sokan ki is használják. Gyakran kerülsz összeütközésbe a törvénnyel és a közigazgatással.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés