MindenegybenBlog

2020 Májusi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek figyelem!

Kos május Horoszkóp 2020

Belső erő, spontán energia, önbizalom

A május hónap kínálata lehetőségek ideálisak lesznek karrierje építéséhez. A Kos csillagjegy szülöttei jó, ha ebben a periódusban a magánélet terén némileg visszafogják magukat. A komoly párkapcsolatban élőknek azért nincs okuk az aggodalomra, mivel ebben az időszakban bizton számíthatnak a partnerük megértésére és támogatására is. A még friss kapcsolatban élők esetében viszont az egymás iránti figyelem hiány kisebb-nagyobb problémákat okozhat.

Májusban, a tavasz legszebb hónapjában jelentős mértékben megnő a személyes kapcsolatok iránit igénye. A szinglik számára kiváló időszak ez a lelki társuk megtalálására. Ebben a periódusban a csillagok állása nagyon kedvező lesz az ön számára az új kapcsolatok kialakításához. A tartós kapcsolatban élő kosok párkapcsolatát a tökéletes harmónia fogja jellemezni.

Ne zavarja a környezetében lévőket az állandó panaszkodásával. Gondolkodjon mindig racionálisan, vizsgálja felül a saját érveit és csak aztán hozzon döntéseket.

Rendezzen egy partit. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival

Bika május Horoszkóp 2020

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott

Májusban néhány kérdés tekintetében elbizonytalanodhat, és meglehet, hogy dilemmák is gyötrik majd. Szerencsére másoknak mindez nem tűnik fel, mivel a viselkedésén ez nem lesz észrevehető. Ebben az időszakban a Bika csillagjegyűként nem kell munkahelyi problémákkal szembesülnie. Az anyagiak jelentősége viszont jelentős mértékben megnő ebben a periódusban, ezért mindent megtesz majd a spórolás érdekében.

A május szintén intellektuális szempontból lesz fontos. A sikertelen szituációkat általában személyes kudarcként éli meg, de ebben a hónapban megvilágosodik ön előtt, hogy ennek nem feltétlenül kell minden esetben így történnie. Ennek köszönhetően a Bika jegy szülöttei végül sikeresen megküzdenek a nehézségekkel, rendezik a nézeteltéréseiket a körülöttük élőkkel, majd nyugodtan élvezhetik a békés légkört a családtagjaik körében, és a harmónia meghitt pillanatait az ellenkező nem képviselőinek társaságában.

[LAPOZAS]

Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele.

Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.

Ikrek május Horoszkóp 2020

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik

A május 180 fokos fordulatot hoz az Ikrek életében. A csillagjegy szülötteire végre rámosolyog a szerencse a szerelem terén is. Azok a komoly párkapcsolatok is újult erőre kapnak, amelyek esetében az év korábbi időszakában kisebb problémák, illetve a szeretet lángjának elhalványulása volt tapasztalható. A partnere és az ön közötti kötelék elképesztően erősség válik ebben a periódusban. A szingliként élők előtt is új lehetőségek nyílnak meg, ezért ha ön egyedülálló, akkor próbáljon meg minél többet kimozdulni, és szórakozni.

Minden problémát meg lehet oldani békés, érett módon megbeszélve azokat, még akkor is ha némi kompromisszum szükséges ehhez. A május különösen fontos hónap lesz az Ikrek számára. Természetesen a jelentkező problémák rendezéséhez mindkét fél nyitottsága és kompromisszumkészsége szükséges lesz, ellenkező esetben nem működik a dolog. Gondolja át, hogy hogyan kellene viselkednie az ilyen szituációkban ahhoz, hogy később nem bánja meg a korábbi szavait, tetteit.

Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét.VIA

2020-05-09 22:54:09 - Mindenegyben Blog