Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2019 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?
Mindenegyben Blog - 2019. június 01. (szombat), 09:13

2019 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 01

Mérleg-Remek időszak lesz számodra, tele bulikkal, utazással, szórakoztató munkahelyi eseményekkel, kapcsolatépítéssel, új ismeretségekkel, barátokkal. Tökéletes alkalom lesz arra, hogy a hideg időszakra felöltsd az elemeidet.

Skorpió-Anyagi gondok fognak felmerülni az életedben, azonban a megoldás nem fog sokáig váratni magára. Csak gyorsítod a dolgot, ha egy tanácsadó személyében keresel segítséget. Az egészből sokat tanulhatsz majd.

Nyilas-Ezt a nyarat az eddigi legjobb nyaraid között fogod számon tartani. A társaságkedvelő természeted amúgy sem viselné el, hogy unalmasan teljen, azonban olyan spontán programokban lesz részed a tervezettek mellett, hogy az még téged is meg fog lepni.

Bak-A keményen dolgozó, szorgos Bak valami olyasmire fog bukkanni ezen a nyáron, ami újfajta kikapcsolódást jelent majd számára. Talán még soha nem fordult meg a fejedben, hogy ilyen programmal töltsd a szabadidődet, ettől függetlenül nagyon rá fogsz kapni.

Vízöntő-Ezen a nyáron a kollégákkal való kommunikációd pozitív irányban fog változni. Ez jót tesz majd mindnyájatoknak és természetesen a közös munka minőségének is. Ezt a hozzáállást vigyétek tovább az évben.

Halak-A nap varázslatos ereje mindig jó hatással van rád és ez nyáron különösen fokozódni fog. Az önbizalmad növekszik és talán még előléptetést vagy fizetésemelést is fogsz kérni. Lehet, hogy új vállalkozásba kezdesz.

Tudásfája

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés