MindenegybenBlog

2017.09.04 - mai horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!

Napi horoszkóp - Kos

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.

Ne féljen felvenni a kapcsolatot a régi ismerőseivel, barátaival, hiszen ebből még számos előnye származhat később.

Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt.

Itt a ideje, hogy felhagyjon végre a rossz szokásaival. A csillagok állása ideális ehhez.

Napi horoszkóp - Bika

Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé, viszont fontos, hogy eközben semmi ne vonja el a figyelmét. Kapcsolódjon ki egy kicsit, vegyen ki egy szabadnapot és rendezze a gondolatait. A szerencse most az ön oldalán áll.

A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával.

Fogadja meg a kollégái tanácsait, mivel segíteni szeretnének önnek, és így sokkal jobban fog boldogulni.

Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon.

Napi horoszkóp - Rák

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel!

Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat.

Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka.

Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával.

Napi horoszkóp - Oroszlán

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.

Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük.

Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye.

Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

Napi horoszkóp - Szűz

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen.

Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így "megfertőzheti" őket is a jó kedvével.

Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet.

Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

Napi horoszkóp - Mérleg

Anélkül, hogy észrevette volna, sokkal érettebbé vált az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hogy annyi mindent történt önnel. Használja ki minél jobban ezt a nyugodtabb periódust, és merítsen belőle erőt, hogy a komoly krízisekkel könnyebben tudjon majd megbirkózni.

Ahogy a mondás is tartja akkor derül ki, hogy ki az igazi barát, amikor baj van, mivel csakis ők nyújtanak segítő kezet szükség esetén.

Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.

Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.

Napi horoszkóp - Skorpió

Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.

Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek.

A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni, mivel sokkal erősebb lesz tőle, mint azt korábban gondolta volna.

Menjen el nyaralni. Ezáltal elfeledheti az összes gondját és teljes erőbedobással csakis az utazásra koncentrálhat.

Napi horoszkóp - Nyilas

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.

Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie.

Beszélje meg a partnerével vagy a barátjával, hogy menjenek el egy estélyre. Ez egy remek szociális kikapcsolódási lehetőség.

Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

Napi horoszkóp - Bak

Ne válassza a bonyolult megoldásokat, ha egy probléma megoldása magától értetődő, és könnyen kivitelezhető. Miért fektetne bele valamit több munkát, mint ami feltétlenül szükséges, ha egyszer könnyedén és hatékonyan el tudja végezni? Mások biztos, hogy értékelni fogják a találékonyságát és a képességeit, és garantáltan pozitív visszajelzéseket fog kapni tőlük.

Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő.

Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie.

Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg.

Napi horoszkóp - Vízöntő

Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként nem rendelkezik a szükséges tudással és a kellő információkkal egy-egy döntés meghozásához. Nincs abban semmi megvetendő, ha ilyenkor egy barátjától, vagy egy szakembertől kér segítséget. Ha így tesz, akkor végül megnyugodhat és visszatér a rég elveszett béke is a lelkébe.

Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük.

A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.

Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat.

Napi horoszkóp - Halak

Ne gondolja, hogy a boldogságot minden erőfeszítés nélkül, könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak a saját álmai és elképzelései, de kár lenne, ha csak azért nem érné el a céljai, mert nem tette meg a szükséges lépéseket.

Látogasson el egy múzeumba vagy kiállításra. Ki fog kapcsolódni és új ismeretekre tehet szert.

Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

2017-09-04 12:03:07 - Mindenegyben Blog