MindenegybenBlog

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Mindössze 48 évesen elhunyt Pesitz Mónika, a Szabadkai Népszínház színésznője

Hatalmas tragédia rázta meg a színházi világot: mindössze 48 éves korában elhunyt Pesitz Mónika színésznő. A szomorú hírt férje, Csernik Árpád osztotta meg a közösségi oldalán. A színésznő súlyos betegségben szenvedett, amely végül az életét követelte.

Pesitz Mónika a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának meghatározó tagja volt, aki pályafutása során számos elismerést kapott. A művésznő Óbecsén született és a környéken nőtt fel. Színművészeti tanulmányait az újvidéki színművészeti akadémián végezte, ahol tehetsége és elhivatottsága már korán megmutatkozott.

Diplomaszerzése után csatlakozott a Szabadkai Népszínházhoz, ahol hosszú évekig alkotott és játszott. Kiemelkedő színészi munkásságát számos díjjal ismerték el, legutóbb 2018-ban kapta meg a rangos Pataki-gyűrűt, amely a színházi szakma egyik legnagyobb elismerése.

Pesitz Mónika elvesztése hatalmas űrt hagy maga után a színházi világban és a közönség szívében. Munkásságára és emlékére mindig szeretettel fognak emlékezni.

2024-09-26 05:12:22 - Mindenegyben Blog