MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események: Augusztus 15.

Ma reggel, augusztus 15-én számos közlekedési baleset és forgalomkorlátozás nehezíti az utazást az ország különböző pontjain. A közúti közlekedés biztonságát és folyamatosságát befolyásoló események miatt érdemes fokozott óvatossággal közlekedni.

M3-as autópálya: Ütközés és torlódás

Az M3-as autópályán, Kerekharasztnál, a kiépített terelésben egy kistehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze. Vásárosnamény felé, az 50-es kilométernél csak az átterelt sáv járható, ami jelentős torlódást okoz. Jelenleg 3-4 kilométeres dugóval kell számolni az érintett szakaszon.

M7-es autópálya: Lesodródott jármű

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Kőszárhegy térségében egy személygépkocsi lesodródott az útról. A 73-as kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani, és 1-2 kilométeres torlódás alakult ki.

6-os főút: Baleset Paksnál

Paks belterületén, a 6-os főúton két személygépkocsi ütközött össze. A 112-es kilométernél, a Tolna felé vezető oldalon a külső sávot lezárták, így itt is forgalomlassulásra lehet számítani.

M5-ös autópálya: Terelés bontása és torlódás

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Újhartyán térségében terelést bontanak mozgó munkavégzés mellett. A forgalom egy sávon halad a 33-as és a 38-as kilométer között, ami 2-3 kilométeres torlódást okoz.

M2-es autóút: Lezárások Göd térségében

Az M2-es autóúton, az M0-s autóút felé vezető oldalon, a Göd csomópont le- és felhajtó ágát lezárták felújítási munkák miatt. Az érintett szakaszon kerülni a 25-ös kilométernél lévő Dunakeszi/Révdűlő csomóponton keresztül lehet.

Mosonmagyaróvár: Forgalomelterelés a Szent István Napok miatt

Mosonmagyaróváron megkezdődtek a Szent István Napok rendezvényei, emiatt már a hajnali óráktól lezárták az 1-es főutat a Magtár utca és a Kápolna tér között. A forgalmat egészen augusztus 21-én estig elterelik, a terelőutat táblák jelzik.

További információk

A határokkal és határátlépéssel kapcsolatos friss információkért érdemes felkeresni a rendőrség hivatalos honlapját: Rendőrség.

Mindenkinek biztonságos és balesetmentes közlekedést kívánunk! Ha szeretné azonnal értesülni a frissített közlekedési hírekről, kérhet értesítést a Push értesítések beállítása oldalon.

FOTÓK:ILLUSZTRÁCIÓ

 

2024-08-15 05:35:52 - Mindenegyben Blog