MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. szeptember 05. 09:19

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán két személyautó karambolozott. A 124-es km-nél csak a külső sáv járható.

Az M5-ös autópálya Budapestfelé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 114-es km-nél csak a belső sáv járható, torlódik a forgalom.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Sokan haladnakaz M0-s autóút keleti szektorának nagyobb csomópontjaiban, illetve a Megyeri hídon is,- a 11-es főúton, Szentendre és Budakalász között,- valamint az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába. 

Az M3-as autópályán Budapest felé, Emőd térségében a 151-es és a 147-es km között aszfaltoznak, a négy sávból három sávot lezártak, csak a belső sáv járható. A munkavégzés miatt az M30-as autópálya felől érkezők az M3-as autópálya csomópontjában, a főváros felé csak egy sávon tudnak felhajtani az autópályára. Az M7-es autópályán, a 207-es és a 216-os km között burkolatfelújítást végeznek. A Letenye felé tartókat az ellenkező oldal belső sávjára terelték át, Budapest felé a külső sáv járható. A munkavégzés miatt a 211-es jelű Nagykanizsa/Gyékényes csomópont le és felhajtó ágát is lezárták. Helyette a 206-os jelű Nagykanizsa vagy a 219-es jelű Eszteregnye csomópont használható.Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!A Duna magyar-szlovák határszakaszán, a Neszmély és Dunaradvány között újra közlekedik a komp.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Fotók:illusztráció!

2023-09-05 09:41:03 - Mindenegyben Blog