MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események
2023. szeptember 25. 09:17

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

 

Az M1-es a autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán két kamion összeütközött. A 126-os km-nél a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladta a 6 km-t, aki teheti a 119-es jelű Győr-Nádorváros és a 129-es jelű Sopron/Csorna csomópontok között kerülhet. 

Az M2-es autópálya Vác felé vezető oldalán, Vác térségében baleset történt. A 42-es km-nél a fél útpályát lezárták.Az M7-es autópályán, Letenye felé, Érd térségében munkavégzés miatt a 30-as km-nél csak a külső sáv járható. A 81-es főúton, Mór belterületén, az Ipar utcai kereszteződésnél egy műszaki hibás kamion nehezíti a közlekedést. A 27-es km-nél Kisbér felé csak egy sávon lehet közlekedni.  

Az M1-es autópályán új terelést építettek ki Győr térségében, a 129-es és a 136-os km között. Hegyeshalom felé a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra irányítják, míg a Budapest felé tartók a belső sávot, illetve az ellenkező oldal belső sávját használhatják.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók:illusztráció!

2023-09-25 09:33:13 - Mindenegyben Blog