MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! mentőhelikopter: Közel 5km-es a torlódás!

Tragikus Baleset a Burgenlandi Úton: Magyar Nő Veszítette Életét

Egy 48 éves magyar nő vesztette életét egy súlyos közlekedési balesetben, amely Oberwart térségében történt Burgenlandban, a B63-as úton. Az eset során egy 22 éves sofőr – eddig tisztázatlan okokból – két másik járműnek is nekiütközött, ami végzetes következményekkel járt.

Az arra közlekedők azonnal értesítették a hatóságokat, így az illetékesek perceken belül a helyszínre értek. Gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy súlyos a helyzet: több ember beszorult a roncsok közé, és súlyos sérüléseket szenvedtek. A helyi tűzoltók azonnal megkezdték a mentést, miközben egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Amikor a mentőcsapatok megérkeztek, kiderült, hogy több személy is megsérült, közülük néhányan a járművek roncsai közé szorultak. Azonnal megkezdték a mentési és biztonsági intézkedéseket, és kiszabadították a sérülteket a járművekből. Sajnos azonban egy személy számára már nem érkezett időben a segítség.

A helyi tűzoltóság tájékoztatása szerint a balesetben további négy személy is súlyosan megsérült. Állapotuk annyira kritikus volt, hogy mentőhelikopterrel kellett őket a közeli kórházba szállítani.

A tűzoltók hozzátették, hogy a helyszíni ellátást követően a súlyosan sérült embereket mentőautóval és helikopterrel szállították kórházba.

Kiderült, hogy a horrorbaleset egyetlen áldozata egy 48 éves magyar nő, akiről úgy tudni, vétlen volt a tragédiában. Vele utaztak rokonai is, akik tragikus módon végignézték szerettük haláltusáját. Férje zokogva állt a roncs mellett. 

Azt, hogy pontosan hogyan történt a baleset, és mi is okozta a magyar nő halálát, egyelőre nem tudni, a helyi rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.címlapfotó:illusztráció!

2024-08-09 06:09:01 - Mindenegyben Blog