MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők,a forgalmat megállították.: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 28. 07:17

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányába korábban felborult egy kamion, Biatorbágy térségében. A 21-es km-nél a műszaki mentés idejére megállították a forgalmat és a 14-es km-nél, a Budakeszi/Törökbálint csomópontnál kiterelik a járműveket.

A 22-es főúton, Őrhalom térségében egy személyautó vadat gázolt. A 33-as km-nél csak a fél útpálya járható.

A 12-es főúton, Nagymaroson a Fő tér és a Magyar utca közötti szakaszon korábban meghibásodott egy csatornavezeték, az útzárat feloldották, de a félpályás korlátozás még érvényben van. A jó hír viszont az, hogy a teherautóknak már nem kell kerülniük.

Áradások miatti lezárások:Pest vármegyében,- a 11-es főúton minden útlezárást feloldottak, de az átázott földművek miatt 20 tonnás súlykorlátozás van érvényben. A 12-es főúton Nagymaroson megszűnt a sávlezárás.A fentieken kívül a Duna menti kerékpárutak és komphoz vezető utak java része már megnyílt, de van néhány, ami még nem járható, így:- a Vác-Sződliget kerékpárút az 1-es és az 5-ös km között, (97793-as jelű)- Szentendre közelében a Budapest-Szentendre EV6 kerékpárút, a 2-es és a 3-as km között, (97812-es jelű)Az Ipolydamásd országhatárhoz vezető utat és a hozzá tartozó kerékpárutat is megnyitották a Helemba határátkelőhely közelében.Komárom-Esztergom vármegyében,- a 10-es főúton Süttő és Almásfüzitő között 20 tonnás súlykorlátozás maradt érvényben.Bács-Kiskun vármegyében minden árvízzel kapcsolatos lezárás megszűnt, de a Dunán levonuló árhullám miatt még szükséges a gemenci vadállomány védelme. A közúti balesetek megelőzése érdekében - az 51144-es jelű Baja és Szeremle közötti úton 60 km/h sebességkorlátozást vezettek be.További a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset-fotók illusztráció!

2024-09-28 06:06:10 - Mindenegyben Blog