MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők,a forgalmat megállították.: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

 

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

 

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A 70-es km közelében csak a belső sáv járható.

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze Heves vármegyében, a 33101-es jelű Mezőtárkány bekötő úton. A 12-es km-nél az utat lezárták, kerülni Füzesabony felé lehet.Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon karbantartási munka folyik. Emiatt mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik. További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

 

#Baleset

#Nyár

fotó:illusztráció!

2024-09-04 09:52:50 - Mindenegyben Blog