MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8kilométeres!

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. augusztus 21. 12:10

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán, a Galga pihenőhelynél korábban baleset történt, a 43-as km-nél újra két sáv járható. A torlódás még mindig több km-es, aki teheti, az az 55-ös km-nél lévő Hatvan csomópontnál lehajtva, majd a 39-es km-nél lévő Bag csomópontban visszahajtva, a 3-as főúton kerülhet.

 

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bicske térségében több jármű ütközött össze. A 38-as km-nél a belső sávot lezárták, több km-es a torlódás.

62-es főúton, Székesfehérvár határában, az M7-es autópálya csomópont közelében a 42-es km-nél, a korábban kiégett kamiont elvitték, félpályán megindult a forgalom, a torlódás jelenleg 2 km-es. 

71-es főúton, Balatonfűzfő térségében építési munkákat végeznek. A 19-es km-nél csak a fél útpálya járható.

Lassul a forgalom az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Törökbálint és Pázmánd között.Az M80-as autóutat burkolatjavítás miatt több napra lezárták a 166-os Körmend-nyugat valamint a 171-es Csákánydoroszló csomópontok között. Kerülni a párhuzamosan futó 8-as főúton lehet.Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!A magyar-szlovák határszakaszon Neszmély és Dunaradvány között a komp nem közlekedik. A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3km-t.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók:illlusztráció!

2023-08-21 12:18:05 - Mindenegyben Blog