Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1perce érkezett a hír!Erkélyről - teraszról és magánterületen mehet a tűzijáték.. A rendőrség is megerősítette
Mindenegyben Blog - 2020. december 19. (szombat), 13:07

1perce érkezett a hír!Erkélyről - teraszról és magánterületen mehet a tűzijáték.. A rendőrség is megerősítette (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 19

A komplett magyar sajtó bemondásra hitt a kormánynak – kár volt

Talán abból adódik a korábbitól eltérő értelmezés, hogy a mostani kormányrendelet nem írja le konkrétan melyek az új szabályok, csupán a korábbi jogszabályra (tehát amely a legutóbbi ünnepkor is érvényben volt) utalnak, hogy annak melyik paragrafusa, melyik pontja szerinti tevékenység nem folytatható idén. Ez ránézésre és Gulyás mondatait szem előtt tartva valóban azt sugallja, hogy teljes a tiltás. Persze valamennyire hibás a komplett magyar sajtó is, amely bemondásra (de még a papírra vetett jogszabályt látva is) elhitte a kormánynak, hogy idén nem lesz sem árusítás, sem égi fényjáték, és ezt megírta, megírtuk.  Arra csak a kereskedők kutakodása vetett fényt, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Ugyanis a mostani rendelkezés az eredeti jogszabályban szereplő ideiglenes árusítóhelyeket tiltja meg, valamint az eszközök közterületeken való felhasználását. Pontosan az eredeti szöveg szerint: “közúti és gyalogos közlekedésre (út, járda, híd stb.), kikapcsolódásra, szórakozásra, sporttevékenységre, szabadidő eltöltésére szolgáló területen.”

Persze ha valóban az a szándék, hogy sehol ne lehessen árulni és használni pirotechnikai eszközöket, akkor a kormány gyorsan tud új helyzetet teremteni, és egy új rendelettel bezárhatja a kiskaput. Tehát hangsúlyozzuk: a fentebb írtak a jelenlegi állapot szerint érvényesek.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés