Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
19 éves titok derült ki Zámbó Jimmyről..... ERRE senki NEM SZÁMÍTOTT! De tényleg nem...Sőt....Önnek mi a véleménye?
Mindenegyben Blog - 2021. december 13. (hétfő), 08:39

19 éves titok derült ki Zámbó Jimmyről..... ERRE senki NEM SZÁMÍTOTT! De tényleg nem...Sőt....Önnek mi a véleménye? (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 13

– Edittel és a gyerekekkel érkezett. Ő nem kért mást, csupán egy mosást és frissítést, éppen csak vágtam egy keveset a hajából, Edit frizurája viszont több órán át készült, Jimmy mégis türelmesen ki­várta. Kávézgatott, és mindenkivel elbeszélgetett. Szeretett a társaság középpontjában lenni, egyáltalán nem zavartatta magát. Poénkodott viccelődött, jófej, nyitott pasas volt.

FIGARÓ BOSSZÚJA

Figaró bosszúja Jimmy alaposan megválogatta, melyik fodrász székébe ül, főleg azután, hogy egyszer komolyan veszélybe került a hajkoronája, amiről maga számolt be egy interjúban. – Egy ismerős fodrászatba mentem, gyanútlanul beültem a székbe, és csak a vad ollócsattogtatásra ocsúdtam fel. Mire észbe kaptam, alaposan megkurtította a fürtjeimet a mester. Hosszas faggatózás után árulta el, hogy féltékenységből tette. A barátnője szerelmes volt belém, és mindig rólam áradozott. A hangomtól nem tudott megfosztani, ezért úgy gondolta, hogy megkurtítja a hajamat. Azóta némileg gyanakodva tekintek a fodrászokra – mesélte a 42 esztendôs korában elhunyt énekes.
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés