Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
19 éves titok derült ki Zámbó Jimmyről..... ERRE senki NEM SZÁMÍTOTT! De tényleg nem...Sőt....Önnek mi a véleménye?
Mindenegyben Blog - 2021. december 13. (hétfő), 08:39

19 éves titok derült ki Zámbó Jimmyről..... ERRE senki NEM SZÁMÍTOTT! De tényleg nem...Sőt....Önnek mi a véleménye? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 13
Hirdetés
[ ]

– Szeretek jól kinézni, odafigyelek a külsőmre, persze normális keretek között. Nem viszem túlzásba a tollászkodást, de az öltözködésre például nagy hangsúlyt fektetek. Ahogyan egykor apu is. Imádta a szép, egyedi ruhákat. Az amerikai divatot követte vagy külföldről hozatta a ruháit, de rendszeresen varratott magának a saját szabóival is. Szinte minden jól állt rajta. Nagyon jó testalkata volt. Neki aztán nem volt szüksége válltömésre, és ezt imádták is a nők benne – fűzi hozzá nevetve Krisztián, aki szerint Jimmynek – mint Sámsonnak – a hajában volt az ereje, és sosem szabadult volna meg a loknijaitól.

– Egyszer Friderikusz Sándor meghívta a műsorába, hogy mit szólna ahhoz, ha élő adásban vágnák le a haját. Persze egy profi szakemberről volt szó, s ha jól tudom, nem kevés pénzt fizettek volna neki, de azonnal elutasította, és hallani sem akart a felkérésről. Nem engedte, hogy ismeretlenek nyúljanak a hajához, noha rendszeresen járt fodrászhoz. Emlékszem 1998-ban a sportcsarnokos koncertje előtt elvitt minket Zsidró Andrássy úti szalonjába, és ott készítették el mindanynyiunk frizuráját – mesélte Krisztián.

ELHALLGATOTT A HANGSZER

Elhallgatott a hangszer Jankay Béla, a Jimmy Band billentyűse kilenc hónapig nem nyúlt a hangszeréhez Jimmy halála után. Még az RTL Klub felkérését sem fogadta el, amikor egy emlékműsorban való fellépésre kérték. Végül egy Prognózis-koncerten állt újra színpadra.

A Bors a sztárfodrászt is megkereste.

Hirdetés

– Jimmy többször is járt a szalonomban a családjával. Emlékszem, hatalmas úszás volt a placcon, rengetegen voltak, alig láttam ki a munkából, amikor odajött hozzám a diszpécser kislány, hogy egy nagyon fontos ember keres telefonon. Nem igazán örültem neki, mert a lehető legrosszabbkor hívott, de odasétáltam a telefonhoz. Egy hang szólt bele: „Szevasz király, itt a Király!” – először azt sem tudtam, kiről van szó, amit ő is észrevehetett, mert utána hozzátette nevetve: „Jimmy vagyok, te hülye!” – emlékszik Zsidró Tamás, aki természetesen azonnal fogadta az EmeRTon-díjas énekest és családját.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés