Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
160 EZER FORINT februárban, márciusban és áprilisban! Százezreknek JÁRNI FOG! Írásbeli kérvény kitöltése után utalják a pénzt!
Mindenegyben Blog - 2020. január 30. (csütörtök), 09:41

160 EZER FORINT februárban, márciusban és áprilisban! Százezreknek JÁRNI FOG! Írásbeli kérvény kitöltése után utalják a pénzt! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 30
Hirdetés
[ ]

Mennyi ideig jár az álláskeresési járadék?A jelenlegi törvények értelmében a folyósítás időtartama az igényléstől számított 90 nap. Ebben az időszakban a TB járulékot is fizetik helyettünk, ám a 90 nap letelte után ez mindenkinek egyéni felelőssége, és havonta fizetendő. 2019-ben ez az összeg havi 7500 Ft, fizetés alóli felmentést az illetékes járási hivatalban lehet kérni, és ezt minden esetben egyénileg bírálják el (általában a családban egy főre jutó átlagkereset alapján).

Milyen összegre számíthatok?A járadék pontos összege az elbocsájtást megelőző időszak ledolgozott napjaiból kalkulálódik. Az utolsó négy negyedévben befizetett munkaerőpiaci-járulék alap havi átlagát veszik alapul. Amennyiben az elmúlt egy évben az igénylő nem dolgozott, akkor a legkisebb kötelező bér 130%-a a kalkulálás alapja. A pontos összeg a kiszámított járulékalap 60%-a, de nem lehet magasabb a mindenkori minimálbérnél.(2019-ban bruttó 149 ezer  forint!)Mivel a kormány célja az, hogy az állásukat elveszített emberek minél hamarabb visszatérjenek a munkaerőpiacra, ezért a Munkaügyi Központ által felajánlott állást kötelező elfogadni. Amennyiben a folyósítás 90 napja alatt mi magunk találunk egy legalább napi 4 órás munkát, kérvényezhetjük a fennmaradó járulék kiutalását, ez esetben az összeg 80%-át, egy összegben fizetik ki.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés