MindenegybenBlog

13 évesek lettek – Így néznek ki most a világ legszebb ikerlányai


13 évesek lettek – Így néznek ki most a világ legszebb ikerlányai




A világ legszebb ikerlányai, Ava Marie és Leah Rose Clements, még csak a tizenharmadik életévüket sem töltötték be, ám máris hatalmas népszerűségnek örvendenek a modellszakmában. Természetes szépségük, babaarcuk, igéző szemeik és selymes hajuk miatt számosan odavannak értük, nem csoda hát, hogy születésük óta a figyelem középpontjában állnak.





Az amerikai lányoknak, akik idén nyáron, pontosabban július 7-én ünneplik a 13. születésnapjukat, már több mint 2 millió követőjük van az Instagramon.


Már születésük óta figyelemmel kísérik őket a szakma szemével, ami nem is csoda, tekintve, hogy a Clements-ikrek teljesen szimmetrikus arcuk és egymáshoz verődöző hasonlóságuk miatt szinte azonnal felkeltették a figyelmet.


Bár a lányok szülei kezdetben nem voltak elragadtatva a modellkedés gondolatától, végül mégis beleegyeztek, hogy Ava és Leah belevágjanak a szakmába. A lányok akkor csupán 7 évesek voltak. Apjuk, Kevin Clements, a világbajnok úszó hírneve, anyjuk szívós munkája és a lányok kitartása mind hozzájárult ahhoz, hogy ma már komolyan keresnek ezzel a munkával.





Instagram-oldaluk nemcsak nap mint nap betekintést enged mindennapjaikba, hanem portfólióként is szolgál a különböző modellügynökségeknek. Ava és Leah tehát a modellvilág csúcsán állnak, és azon dolgoznak, hogy a következő években tovább erősítsék pozíciójukat ebben a rendkívül versengő iparágban.





2023-06-11 20:07:58 - Mindenegyben Blog