MindenegybenBlog

100 ezer embernek bevonják a védettségi igazolványát! Itt az igazság: Ha van védettségi igazolványod, akkor érdemes elolvasni ! EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna!

Habár tömegesen érkeznek a vakcinák az országba, nagyon lelassult az oltási kedv. Annak ellenére,hogy szinte bármelyik korosztályt be lehetne oltani – írta a 24. hu. Csakhogy sokan a második oltást sem vették fel, aminek több oka is lehet:

Csak a védettségi igazolványra pályázott az illető, amit az első oltás után meg is kapott, így a másodikat már nem vette fel – ráadásul azóta az sem ösztönzi a teljes védettséget jelentő vakcina felvételére, hogy számos helyre már nem is kell védettségi igazolvány.Beteg volt a második oltás napján, így nem tudta azt felvenni.Fél a mellékhatásoktól.Nekik augusztus elsejével kellett volna beadatni a második oltást, de mivel ez nem történt meg, ezért a szabályok értelmében érvénytelenné vált a védettségi igazolványuk, ami akkor okoz nagy problémát majd, ha megérkezik a negyedik hullám.

(24. hu)

2021-08-09 09:33:44 - Mindenegyben Blog