Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 perce érkezett!!! Orbán Viktor drákói szigort jelentett be: “Ne legyenek kilengések…” ..EZ VÁR RÁNK MÁTÓL!! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 27. (szombat), 08:02

10 perce érkezett!!! Orbán Viktor drákói szigort jelentett be: “Ne legyenek kilengések…” ..EZ VÁR RÁNK MÁTÓL!! >>>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 27

Második körben az idősotthonok és a bentlakásos szociális intézmények oltását végezték el. Eddig összesen 84 ezren éltek az oltás lehetőségével, többségük már a második oltását is megkapta. Azok az idősek vagy szociális dolgozók, akik eddig nem éltek az oltás lehetőségével, de meggondolják magukat az intézmény vezetésénél jelezhetik e szándékukat. Azokba az intézményekbe, ahol a járványügyi helyzet eddig nem tette lehetővé az oltást, az oltócsapatok visszatérnek.

Harmadik körben, február első hetén elkezdődött a védőoltásra regisztrált legidősebbek oltása kórházi oltópontok és a háziorvosoknál. Erre már használták a Pfizer és a Szputnyik- vakcinákat is, szerdától pedig már a kínai Sinopharm-vakcinával oltanak a háziorvosok.

Hirdetés
[ ]

Negyedik körben, február 11-én megkezdődött és jelenleg is tart a 60 év alatti krónikus betegek oltása is. Erre az AstraZeneca-vakcinát használják, amelyet a jelenlegi előírások szerint csak 60 év alatt lehet oltani. A háziorvosok az AstraZeneca oltásakor erős orvosi szabadságot kapnak, hogy mely krónikus beteg páciensük oltását látják sürgetőbbnek kortól függetlenül.

A mostani oltási szakaszban a háziorvosok értesítik az oltandókat az oltás pontos helyéről és időpontjáról. Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontra pontosan érkezzenek az oltásra, hogy a csoportosulást, a tumultust elkerüljék a rendelőkben és a kórházi oltóponton! A háziorvosok a praxisukhoz tartozó védőoltásra regisztráltak listáját heti frissítéssel megkapják. Mindenki sorra fog kerülni, aki online vagy postán regisztrált.

Hirdetés

Tájékoztatónk bővebben: Mit kell tudni a regisztrált legidősebbek és a 60 év alatti krónikus betegek oltásáról? https://koronavirus.gov.hu/cikkek/mit-kell-tudni-regisztralt-legidosebbek-es-60-ev-alatti-kronikus-betegek-oltasarol

Az oltási munkacsoport folyamatosan dolgozik, követi az oltások menetét, a várható vakcinaszállítmányokat, és felkészült a tömeges oltásokra is, ha jön elég vakcina. Minden célcsoport időben értesülni fog a rávonatkozó tudnivalókról. Attól függően, hogy mennyi vakcina áll rendelkezésre, ütemes és tömeges oltás is lehetséges. Oltópontonként számolunk a kórházi oltópontokkal, a járóbeteg-szakrendelőkkel, a háziorvosi rendelőkkel, és szükség esetén akár a szavazóhelyeket is be lehet vonni.

Az általános iskolákban továbbra is érvényben vannak az óvintézkedések és a testhőmérséklet-mérés. Ha egy óvodában vagy iskolában megjelenik a vírus, az Operatív Törzs dönt arról, hogy szükséges-e rendkívüli szünetet vagy digitális oktatást elrendelni. Az Operatív Törzs jelenleg 156 óvodában egy-egy csoportot érintően (5%), 112 óvodában (4%) és 47 általános iskolában (2%) az egész intézményt érintően rendelt el rendkívüli szünetet, továbbá 375 általános iskolában egy-két osztályt (15%) és 53 általános iskolában (2%) a teljes intézményt érintően digitális tanrendet.

Este 8 óra és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom van érvényben. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges. Igazolásminta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Van valami nagyon furcsa Orbán Viktor és Curtis közös fotóján, amit senki nem ért. Te is látod?

Meglepetés: Orbán Viktor és Curtis Közös Fotója Futball Rajongásuk Jegyében

Ki gondolta volna, hogy a...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés