Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce kaptuk a hírt!HAVI 82.800 FORINTOT KAPHATSZ A FIZETÉSED MELLÉ HA VAN MUNKAHELYED!
Mindenegyben Blog - 2021. július 12. (hétfő), 18:15

1 perce kaptuk a hírt!HAVI 82.800 FORINTOT KAPHATSZ A FIZETÉSED MELLÉ HA VAN MUNKAHELYED! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 12
Hirdetés
[ ]

Folytatódik a munkahelyvédelmi akció is, az NGM számításai szerint 100 milliárd forint marad a vállalkozásoknál a programmal. Az adókedvezménnyel érintett létszám havonta átlagosan 900 ezer, ami a versenyszférában dolgozók több mint egynegyede. A kedvezménnyel érintett létszámon belül a legnagyobb, 40 százalékos arányt az 55 év felettiek teszik ki, a második legnagyobb 34 százalékkal a szakképzettséggel nem rendelkezők csoportja.

A program bevezetése óta mintegy 520 milliárd forint maradt a vállalkozásoknál – összegezte. A kormány hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű térségekben a munkahelyteremtés- és megőrzés támogatására, a vállalkozások beruházásainak ösztönzésére, és arra, hogy az új munkahelyeken minél nagyobb számban regisztrált álláskeresőket foglalkoztassanak – mondta.

A közmunkaprogramokról közölte: a közfoglalkoztatottak átvezetését szeretnék elérni az elsődleges munkaerőpiacra, illetve azt, hogy a létszámuk 2020-ra 150 ezerre csökkenjen. 2018 nyarától három éven belül legfeljebb 12 hónapig lehet majd közfoglalkoztatotti státuszban maradni. 40 milliárd forintból a közfoglalkoztatásból kivezető gazdaságélénkítő és mobilitást könnyítő intézkedéseket terveznek bevezetni, ezek nagy része idén elindul – jelentette be.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés