Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE JÖTT A HÍR! Súlyos tudnivalóról TÁJÉKOZTATTA A MAGYAR LAKOSSÁGOT Jakab Ferenc virológus! Erre készülj, ez VÁR RÁNK AUGUSZTUSBAN! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. július 11. (vasárnap), 13:01

1 PERCE JÖTT A HÍR! Súlyos tudnivalóról TÁJÉKOZTATTA A MAGYAR LAKOSSÁGOT Jakab Ferenc virológus! Erre készülj, ez VÁR RÁNK AUGUSZTUSBAN! >>>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 11
Hirdetés
[ ]
Biztos, hogy nálunk is lesz negyedik hullám - Képünk illusztrációFORRÁS: SHUTTERSTOCK

Közölte: arra lehet számítani, hogy a negyedik hullám komolyabb lesz az elsőnél, viszont gyengébb a harmadiknál. "Nem hiszem, hogy nagyon erős vírushullám elé nézünk, de biztos, hogy meg fogjuk érezni" - fogalmazott.A professzor azt mondta, hogy ősz előtt elérheti Magyarországot a negyedik hullám. Hozzátette: kis szerencsével "az augusztust még megússzuk".Jelezte: a következő hullám már jobban fogja érinteni a fiatalabbakat, ami részben azzal magyarázható, hogy az ő populációjukban alacsonyabb az átoltottság.

Mindenképpen kijelenthető, hogy az oltottak nagyobb biztonságban vannak az oltatlanoknál, hiszen esetükben a betegség nem olyan súlyos lefolyású. A fertőzési láncot egyetlen módon lehet megakadályozni: vakcinabeadással - hangoztatta a koronavírus-kutatási akciócsoport vezetője a Magyar Nemzetnek.

Forrás: MTI.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés