MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. október 09. 07:13

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

 

Árokba hajtott egy kamion az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Füzesabony térségében. A 118-as km-nél egy sávon halad a forgalom. 

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között. A 100-as km-nél csak a külső sáv járható.

Pályaelhagyásos baleset történt a 4-es főúton, Fegyvernek belterületén. A 128-as km-nél egy gázcsonknak ütközött az érintett jármű, ami miatt a rendőrség félpályás korlátozást vezetett be.

Erős a reggeli forgalom a főváros felé vezető főbb útvonalakon. Torlódásra és megnövekedett menetidőre készüljenek többek között az M2-es autóúton Dunakeszitől, az M3-as autópályán Mogyoródtól és a 10-es főúton Solymártól a városközpont felé, valamint az M0-s autóút főbb csomópontjainál.Az 1-es főúton, Tatabánya átkelési szakaszán az 51-es és az 52-es km között, a Tatabánya és Tarján közötti összekötő út csomópontjában felújítási munkát végeznek. Várhatóan 10.11-ig a főutat lezárták, a forgalmat pedig önkormányzati utakra terelik.A 12-es főúton, Nagymaros belterületén a 13-as km-nél befejezték a megrongálódott burkolat helyreállítását, így a továbbiakban az út korlátozás nélkül használható.További a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

 

#Autópálya

#Baleset

fotó:illusztráció

2024-10-09 05:27:12 - Mindenegyben Blog