MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK

2023. november 15. 07:59

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

 

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Biatorbágy térségében baleset történt. A 21-es km-nél egy sávot lezártak. A torlódás meghaladta a 2 km-t.



Az M0-ás autóútról az M4-es autópálya felé a csomóponti ágnál egy kamion beborult az árokba, a csomóponti ágon, és az M4-es autópályán a 25-ös km-nél sávzárás van .



Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya irányába, a 14-es km-nél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt a belső sávot és a gyorsító sávot lezárták. Két sávon halad a forgalom, 2 km-es torlódás alakult ki. Az ellenkező oldalon ugyanott egy műszaki hibás személyautó miatt alakult ki 2-3 km-es torlódás.

Az M0-s autóúton a 11-es főúti végcsomópont felé, a Dunakeszi csomópontnál hídjavítási munkák folynak. A 71-es és a 72-es km között, a belső sávot lezárták, a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad. A torlódás meghaladta az 1 km-t. A torlódás visszahat az M2-es autóút Budapest felé tartó oldalára, amin így Dunakeszitől araszolnak a járművek.

Az M7-es autópályán, Letenye felé, Tárnok térségében aszfaltoznak. A 23-as és a 24-es km között a külső sávot lezárták. A torlódás 2-3 km-es.
Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok
- az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.
Sokan haladnak
- a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól,
- a 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között,
- a 31-es főúton Maglódtól,
- az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába,
- valamint a Csepel-sziget útjain.

Az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, a 113-as és a 125-ös km között, tart még a burkolatfelújítás. Emiatt Hegyeshalom felé, a külső és a leálló sáv járható, míg Budapest felé a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.

Az M3-as autópályán a Heves/Nagyfüged csomópont és a Kál/Erdőtelek csomópont között burkolatfelújítási munkák folynak. A 101-es és a 90-es km között, a főváros felé tartó oldalon a leálló sáv és az ellenkező oldal belső sávja járható, Vásárosnamény felé pedig, a külső és a leálló sávon halad a fogalom.

A Duna magyar-szlovák szakaszán, Neszmély és Dunaradvány között, a komp ismét közlekedik.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu 

fotók:illusztráció!

2023-11-15 07:15:23 - Mindenegyben Blog