MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. október 16. 08:27

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseménye

Reggel 6 baleset történt:

Az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, Nagytarcsa térségében három személyautó és egy teherautó ütközött össze. Az 55-ös km közelében a forgalom csak egy sávon halad, több km-es már a torlódás. Távolabb, szintén a Megyeri-híd felé az M3-as autópálya csomópontja térségében javítják a burkolatot. A 68-as és a 71-es km között egy sávot lezártak, a torlódás már itt is meghaladta a 3 km-t.Baleset történt az M1-M7 autópályák közös bevezető szakaszán, a 7-es km-nél, az Egér úti csomópont közelében. Ez okozza a szokásosnál is nagyobb torlódást.

Az M1-es autópályán, Győr térségében egy kamion és egy furgon karambolozott. A 126-os km-nél Hegyeshalom felé a külső sávot zárták le. A több km-es torlódásban újabb baleset történt. Több jármű koccant egymásba a 122-es km-nél, a sérült járművek a külső sávot foglalják el. Fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Az M51-es autóúton, az M0-s csomópontja felé a 25-ös km-nél baleset történt. Forgalomkorlátozásra számítsanak!Az 57-es főúton, Pécs elkerülő szakaszán a 43-as km-nél egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. Félpályás korlátozás van érvényben. 

A 8-as főúton, két személyautó ütközött az 57-es km-nél, Veszprém térségében. A Székesfehérvár felé tartó oldalon a sérült járművek a belső sávot foglalják el.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok
- az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
Sokan haladnak
- a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól,
- a 11-es főúton, Leányfalu és Szentendre átkelési szakaszán,
- az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába,
- valamint a Csepel sziget útjain.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, a törökbálinti csomópontban, a 2-es km-nél a le- és felhajtó ágakat felújítják, ezért azokat lezárták a reggeli órákban. A kerülőutat táblák jelzik majd.

Az M0-s autóút, déli szektorában felújítják a burkolatot az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető lehajtóágon. Emiatt kerülni az M0-son tovább haladva, a 9-es km-nél lévő Diósd csomópontnál visszafordulva lehet az M7-es csomópont felé.
A keleti szektorban, az M3-as autópálya csomópontja közelében, a 68-as és a 71-es km között burkolatfelújítást végeznek. A 11-es főúti végcsomópont irányába külső sávot zárták le, míg az M5-ös autópálya felé a belső sávot tartják zárva.

Az 1-es főúton, Hegyeshalomnál, az országhatár közelében a 175-ös km-nél lezárják a vasúti átjárót, mert felújítják. A forgalmat helyben terelik el, jelzőlámpás, illetve jelzőőrös irányításra kell számítani.

A 76-os főúton, Szentgyörgyvár térségében, a 23-as és a 25-ös km között aszfaltoznak. Hétfőn 15.00 óráig, félpályás lezárás mellett dolgoznak.

Átadták a forgalomnak a 83-as főút új, Pápa és Győr közötti gyorsforgalmi szakaszát, amelyen osztott pályán, irányonként két-két sávon lehet közlekedni. 

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

2023-10-16 08:37:07 - Mindenegyben Blog