MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset az autópályán ! Közel 5 km-es a torlódás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. szeptember 07. 08:26

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Baleset történt az M1-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Győr elkerülő szakaszán. A 120-as km-nél a külső sávot foglalják el a sérült járművek. 5 km-es a torlódás.Az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében, a 79-es és a 87-es km között zajvédő falat építenek. A főváros felé tartókat a belső sávba és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, Röszke irányába a külső és a leálló sáv járható. Budapest felé az átterelt sávon egy lerobbant személyautó akadályozza a forgalmat, ezért fokozott figyelemmel közlekedjenek!A 37-es főúton, Szerencs térségében a 24-es km-nél, még az esti órákban két személyautó ütközött össze. A főutat még zárva tartják, a forgalmat eltereli a rendőrség.Az 54-es főúton, Szeged belterületén a Dorozsmai úton egy személyautó és egy motoros ütközött össze. Irányonként egy-egy sáv járható.Sokan haladnak az M0-s autóút északi szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, az M2-esen pedig az M0-s felé, néhol csak lépésben haladnak a járművek.Erős forgalomban közlekedhetnek az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól a főváros felé lelassul a haladás.Szintén a főváros felé az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól és a 11-esen Szentendre átkelési szakaszán is torlódnak a járművek.

[LAPOZAS]

 

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 120-as és a 126-os km között burkolatjavítás miatt a belső és a külső sávot lezárták, a forgalmat a leállósávra terelik.A közeli Petőfiszállási pihenőt nem zárták le, de az autópályára való felhajtásnál megszűnt a gyorsítósáv, ezért fokozott figyelemmel közlekedjenek! Az M6-os autópályán a 168-as és a 169-es km közötti alagútláncban, karbantartási munka miatt a Pécs felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, főváros felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A 67-es főút, új autóúti szakaszán, a 63-as és a 62-es km között portáltábla építése miatt a Kaposvár felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, Balatonszemes felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható.A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

2022-09-07 08:32:41 - Mindenegyben Blog