MindenegybenBlog

1 perce érkezett ! Nyugodjon békében!Álmában érte a halál a magyar sportolót

Elhunyt Bognár István, a magyar darts közösség szeretett alakja

Mély fájdalommal értesült a sportvilág arról, hogy 47 éves korában elhunyt Bognár István, a magyar darts egyik meghatározó játékosa. Halálhírét egyesülete, a Sport-Hotel Darts Club (SHDC) jelentette be közösségi oldalán.

A bejegyzés így búcsúzott tőle:

„Kedves követőink! Kedves sportolók, sporttársak! Játékosunk, barátunk, családunk tagja, Bognár István »Pista« a szombati napon örökre lehunyta szemét. Pista 2013 óta erősítette játékával csapatunkat. 47 éves volt. Emlékét, játékát, humorát, mosolyát, nevetését sosem feledjük el! Hiányozni fogsz Pista!”

Bognár István az SHDC csapatában 2013 óta szerepelt, és az évek során nemcsak játékával, hanem pozitív személyiségével is meghatározó tagja lett a közösségnek. A darts sportban szerzett sikerei és kedvessége miatt is sokan tisztelték.

A PDC Hungarian Fan Club is részvétét fejezte ki a közösségi médiában, megemlékezve a sportoló emberi értékeiről:

„Újabb csupaszív játékossal lett kevesebb a magyar dartsvilág.”

Bognár István halálával egy olyan sportembert veszítettünk el, aki nemcsak játéktudásával, hanem humorával és barátságos természetével is sokak szívébe belopta magát. Emlékét megőrzi a magyar darts közösség, és hiánya mindenképp érezhető lesz a versenyeken és találkozókon.

2024-09-18 16:12:40 - Mindenegyben Blog