MindenegybenBlog

1 perce érkezett ! Nyugodjon békében!Hírtelen otthonában érte a halál a sportolót

Meghalt a világ egyik legnagyobb testépítője: Ilija Jefimcsik

Szívroham végzett a belorusz testépítővel

Szeptember 6-án, 36 éves korában szívrohamot kapott otthonában Ilija Jefimcsik, a világ egyik legismertebb testépítője. Felesége, Anna azonnal megkezdte a szívmasszázst, amíg a mentők megérkeztek. A sportolót helikopterrel szállították kórházba, ahol napokig küzdöttek az életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. Anna elmondása szerint két napig még újra dobogott a szíve, ám az agyműködése leállt.

16 500 kalóriás napi étrenddel készült céljai elérésére

Jefimcsik, aki 272 kilogrammot tudott fekve kinyomni, minden nap 16 500 kalóriát fogyasztott, hogy elérje célját, és több legyen 172 kilogrammnál. Hatalmas mennyiségű ételt evett naponta, például 108 darab sushit és 2,5 kilogramm steaket, hogy fenntartsa masszív izomzatát. Nagy példaképei Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone voltak, akik inspirálták őt a testépítés világában.

A „Gólem” és „A mutáns” beceneveken vált híressé

Jefimcsik a világ egyik legerősebb testépítőjeként szerzett hírnevet. A „Gólem”, a „150 kilós szörnyeteg” és „A mutáns” beceneveken is ismert sportoló lenyűgöző erőnléti teljesítményével és hatalmas testalkatával vívott ki elismerést a testépítő közösségben. Halála megrendítette a rajongóit és az egész sportvilágot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Illia Yefimchyk (@golem_illia) által megosztott bejegyzés

2024-09-13 15:32:11 - Mindenegyben Blog