MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT ! Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának testét... ITT találták meg, a rendőrök is könnyeikkel küszködtek!

Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának testét... ITT találták meg, a rendőrök is könnyeikkel küszködtek!

Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda késő délután a Facebook-oldalán.

A rendőrség beszámolója szerint Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat.

„Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata. Nyugodj békében Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!” – olvasható a posztban.

Az eset különösen megrázó, mivel a rendőrök is könnyeikkel küszködtek a helyszínen. Négy embert még mindig keresnek a motorcsónakban utazók közül.

Mint korábban beszámoltunk róla, a szállodahajó kapitánya bűnügyi felügyelet alá került. Az eddigi vizsgálatok szerint a kapitány észlelte az ütközést, de nem lassított, és nem segített a baleset sérültjeinek vagy a vízbe esett személyeknek. A tragikus esemény szombat éjjel történt a Dunán, Verőce közelében, amikor a motorcsónak „indokolatlan irányváltoztatások” után nekiütközött a szállodahajónak.

A baleset következtében többen a vízbe estek, és azóta is keresik őket. A rendőrség eltökélt abban, hogy megtalálják az eltűnteket, és folyamatosan dolgoznak a keresésükön.

A közösségi médiában rengeteg részvétet nyilvánító üzenet érkezett a családnak, és sokan osztoznak a gyászukban. A baleset körülményeinek tisztázása és az eltűnt személyek megtalálása érdekében a nyomozás tovább folytatódik.

2024-05-23 13:35:09 - Mindenegyben Blog