MindenegybenBlog

1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Pásztor Erzsiről:Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.

Pásztor Erzsi 88 éves lett: energiával teli és boldogan áll színpadra továbbra is

Pásztor Erzsi szeptember 24-én ünnepli 88. születésnapját, de számára ez a szám csupán egy apró részlet. A legendás művésznő tele van energiával és lendülettel, ahogy azt tőle megszokhattuk. Jelenleg a Turay Ida Színház színpadán játszik a Fergeteges látogatás című darabban, amely már a századik előadásához közeledik. Emellett a Forgószínpad című darab próbái is zajlanak, amelyben Erzsi újra egy különleges karaktert formál meg. Évekkel ezelőtt már szerepelt ebben a darabban a Madách Színházban, de most egy másik szerepet játszik: egy piromániás nőt, aki a darab végén elbúcsúzik a többiektől.

„Ez egy remek kis darab, tüneményes kollégákkal, amely egy öregek színészotthonában játszódik. Ezúttal egy piromániást alakítok, aki felgyújtja a házat, és elviszik a tébolydába. A darab végén elbúcsúzom a többiektől, és azt mondom, hogy csodálatos volt együtt játszani, és mindenkinek sok sikert kívánok. Ez valahogy nagyon mélyen érint, mert úgy érzem, hogy nekem ez az utolsó” – mondta Erzsi meghatódva.

A művésznő számára ezek a pillanatok nem szomorúak, hanem inkább örömmel töltik el. „Hálás vagyok a dolgokért. Reggelente, mikor felébredek, azt mondom magamnak, »Erzsi, rettenetesen nézel ki«, de aztán mindig eszembe jut, hogy lakatot tegyek a számra, hiszen egy szavam se lehet” – osztotta meg a művésznő, akit továbbra is boldoggá tesz a színpadon való szereplés.

Pásztor Erzsi nemrég karoperáción esett át, ami megnehezítette mindennapjait, de szerencsére azóta sokkal jobban érzi magát. A művésznő elmondása szerint a születésnapja mindig különleges, és a színházi kollégái is mindig megemlékeznek róla. Különösen emlékezetes számára egy olyan alkalom, amikor a születésnapján kapcsolták össze külföldön élő gyermekével.

A művésznő minden évben rengeteg üdvözlőlapot kap, amelyeket gondosan megőriz, majd karácsonykor köszöni meg őket egy-egy karácsonyi üdvözlet formájában. Erzsi továbbra is élvezi a pályáját, és hálás, hogy ennyi év után is játszhat a színpadon.

 

2024-09-25 13:27:26 - Mindenegyben Blog