Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! BALJÓS figyelmeztetést küldött a magyar embereknek Orbán Viktor! AMI MOST JÖN olyan még nem volt, FÉLELMETES ami ránk vár..! ERRŐL minden Magyar embernek tudnia kell!!
Mindenegyben Blog - 2022. április 01. (péntek), 09:44

1 perce érkezett! BALJÓS figyelmeztetést küldött a magyar embereknek Orbán Viktor! AMI MOST JÖN olyan még nem volt, FÉLELMETES ami ránk vár..! ERRŐL minden Magyar embernek tudnia kell!! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 01

A Kína jelentette kihívásokra irányuló kérdésre válaszolva a kormányfő azt mondta: Magyarország mindenfajta hidegháborút ellenez, és hozzátette: életéből 26 évet hidegháborús körülmények között töltött. Higgye el, ez rossz dolog, ne tegyünk ilyet- tette hozzá Orbán Viktor.

Az észak-atlanti szövetség egynapos csúcstalálkozóján a tagállamok vezetői között részt vesz Joe Biden amerikai elnök is.A TANÁCSKOZÁSON A FŐ TÉMÁK KÖZÖTT OROSZORSZÁG, KÍNA, A KIBERTÁMADÁSOK ÉS A KLÍMAVÁLTOZÁS SZEREPELNEK.A NATO-csúcs célja egyebek mellett azon 2030-ig megvalósítani kívánt célok és feladatok meghatározása, amelyek hozzájárulnak a szövetség felkészítéséhez a jövő kihívásaira. A csúcstalálkozó lehetőséget biztosít a transzatlanti kapcsolatok, valamint a kollektív biztonság megerősítésére.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés