MindenegybenBlog

1 perce érkezett!Balesetben meghalt a híres Magyar sportoló

Meghalt Antal Attila, a Masters Kerékpáros

Antal Attila, az országúti kerékpáros, június 19-én szenvedett súlyos edzésbalesetet a Debrecen közelében lévő bocskaikerti időfutam országos bajnokságon, amiről a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) számolt be szombat este.

Az 50 év feletti kategóriában induló kerékpáros bemelegítés közben egy lezárt úton ütközött egy szabályosan parkoló autóval. Az eszméletét vesztette és leállt a légzése, ezért mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézi Gyula kórházba súlyos állapotban.

A baleset után a verseny másfél órára leállt, majd folytatódott. Négy nappal később a versenyzők egy hatalmas „A” betűt formáltak a rajtnál, hogy jobbulást kívánjanak Antal Attilának.

Az MKSZ így búcsúzott: 

Elhunyt a Debrecenben edzésbalesetet szenvedett kerékpáros társunk, Antal Attila. Szomorúan értesültünk róla, hogy az Időfutam Országos Bajnokságon, bemelegítő edzés közben balesetet szenvedett masters kerékpáros, Antal Attila tegnapról mára, a kórházban - ahol balesete óta ápolták és küzdöttek érte -, elhunyt. Az amatőr kerékpáros közösség egyik, megbecsült tagja 2024. június 19-én délelőtt, bemelegítés közben, a versenypályán kívüli, forgalomtól elzárt részen egy szabályosan, az arra kijelölt helyen parkoló autónak ütközött. Súlyos sérüléseket szenvedett, ezért mentőhelikopterrel szállították a helyi Kenézy Gyula Kórházba. Az egész kerékpáros közösség le van sújtva, hiszen mindannyian reménykedtünk a felépülésében, sajnos azonban bekövetkezett a legrosszabb. Az utánpótlás-, az elit- és a masters versenyzők, valamint az MKSZ minden tagja nevében részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak.

 

2024-07-07 06:17:05 - Mindenegyben Blog