MindenegybenBlog

1 perce érkezett a rendkívüli hír!

Továbbra is Keresik Balogh Daniellát a Verőcei Hajóbaleset Után

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szívszorító üzenetet tett közzé a Facebook-oldalán: "Drága Daniella! Továbbra is keresünk kicsi lány! Nem adjuk fel!!! Meg fogunk találni! Haza fogunk vinni!" A rendőrség a 18 éves Balogh Daniellát keresi, aki nyolcadmagával azon a kis hajón tartózkodott, amely összeütközött egy szállodahajóval Verőcénél.

A Tragédia Részletei

Május 18-án este egy kis motorcsónak ütközött össze egy nagy szállodahajóval a Duna verőcei szakaszán. Az ütközés következtében a motorcsónak azonnal elsüllyedt, és a fedélzeten tartózkodó nyolc személyből csak egy tudott élve partra úszni. A baleset után két személy holttestét megtalálták, öt embert, köztük Balogh Daniellát, azonban továbbra is eltűntként tartják nyilván​ (Index)​​ (dailynewshungary.com)​.

[LAPOZAS]

A Keresési Erőfeszítések

A baleset helyszínén azonnal megkezdődtek a keresési és mentési munkálatok, amelyek azóta is folyamatosan zajlanak. A BRFK által koordinált keresési akcióban számos profi mentőcsapat és önkéntes vesz részt, akik a Duna teljes szakaszát átvizsgálják Verőce és Budapest között. A rendőrség arra kéri a Duna mentén közlekedőket, sportolókat és kirándulókat, hogy figyeljenek fel minden gyanús jelre, amely a baleset helyszínére utalhat, és azonnal értesítsék a hatóságokat​ (Index)​.

A Család és a Közösség Támogatása

Balogh Daniella családja és barátai mély fájdalommal várják a híreket. A közösségi médiában számos támogató üzenet érkezett, és sokan imádkoznak Daniella épségéért. A BRFK közleménye reményt és kitartást sugároz, megerősítve, hogy a keresést addig nem adják fel, amíg meg nem találják az eltűnt fiatalokat.

További Információk

A baleset kapcsán folyamatosan érkeznek újabb hírek. Az Index beszámolója szerint az egyik eltűnt fiatal holttestét már megtalálták, azonban Balogh Daniella és másik négy személy továbbra is eltűntként szerepel a nyilvántartásban​ (dailynewshungary.com)​. A BRFK és a mentőcsapatok továbbra is minden lehetséges eszközzel folytatják a keresést, remélve, hogy sikerül megtalálni a hiányzó személyeket.

A tragédia mélyen megrázta az egész országot, és a közösség összefogására van szükség ahhoz, hogy ezekben a nehéz időkben támogassák az érintett családokat.

További részletekért és a keresési erőfeszítések frissítéseiért kövessék a BRFK hivatalos közleményeit és a híroldalakat.

2024-05-27 14:08:52 - Mindenegyben Blog