Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett a rendkívüli hír!
Mindenegyben Blog - 2024. május 27. (hétfő), 14:08

1 perce érkezett a rendkívüli hír! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 27

A Keresési Erőfeszítések

A baleset helyszínén azonnal megkezdődtek a keresési és mentési munkálatok, amelyek azóta is folyamatosan zajlanak. A BRFK által koordinált keresési akcióban számos profi mentőcsapat és önkéntes vesz részt, akik a Duna teljes szakaszát átvizsgálják Verőce és Budapest között. A rendőrség arra kéri a Duna mentén közlekedőket, sportolókat és kirándulókat, hogy figyeljenek fel minden gyanús jelre, amely a baleset helyszínére utalhat, és azonnal értesítsék a hatóságokat​ (Index)​.

Hirdetés
[ ]

A Család és a Közösség Támogatása

Balogh Daniella családja és barátai mély fájdalommal várják a híreket. A közösségi médiában számos támogató üzenet érkezett, és sokan imádkoznak Daniella épségéért. A BRFK közleménye reményt és kitartást sugároz, megerősítve, hogy a keresést addig nem adják fel, amíg meg nem találják az eltűnt fiatalokat.

További Információk

Hirdetés

A baleset kapcsán folyamatosan érkeznek újabb hírek. Az Index beszámolója szerint az egyik eltűnt fiatal holttestét már megtalálták, azonban Balogh Daniella és másik négy személy továbbra is eltűntként szerepel a nyilvántartásban​ (dailynewshungary.com)​. A BRFK és a mentőcsapatok továbbra is minden lehetséges eszközzel folytatják a keresést, remélve, hogy sikerül megtalálni a hiányzó személyeket.

A tragédia mélyen megrázta az egész országot, és a közösség összefogására van szükség ahhoz, hogy ezekben a nehéz időkben támogassák az érintett családokat.

További részletekért és a keresési erőfeszítések frissítéseiért kövessék a BRFK hivatalos közleményeit és a híroldalakat.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés