MindenegybenBlog

1 perce érkezett a hír Magyar Péterről






Jó irányba haladunk. A Fidesz propagandája szerint a baloldal szekerét toljuk, a kék Fidesz (DK) szerint a Fidesz érdekeit szolgáljuk.



Pedig nem bonyolult: nincs jobb, nincs bal, csak magyar.



A Fidesz szerint, aki nincs velük, az a haza ellensége. Az ellenzék szerint, aki nem áll be a kánonba, ami eddig négy kétharmadot eredményezett, az Orbánt támogatja.



14 éve hallgatjuk, hogy Orbánékat nem lehet leváltani ilyen körülmények között, hogy vidékre nem érdemes menni, hogy a fiatalokat nem érdekli a politika, hogy a propaganda falát nem lehet átütni. És mi a valóság? Két hónapja, napról napra többen vagyunk, minden vidéki településen tömegek támogatják a változást és a TISZA Pártot, soha ennyi magyar fiatal nem csatlakozott politikai mozgalomhoz és a propagandát egyre inkább kinevetik a magyarok. Évtizedek óta nem látott remény jellemzi a magyar közéletet, hogy igenis lehet egy demokratikus, békés, európai, jóléti, európai Magyarországot építeni.



A levitézlett, korrupt politikusok most még minden eszközzel próbálják védeni a koncot és osztozkodnak a még meg sem szerzett pozíciókon, de a lelkük mélyén tudják, hogy ez a hajó már elment, a magyar nép felállt és most még egyszer összekapaszkodunk, elzavarjuk a politikai elitet, melynek tagjai húsz év uniós tagság és negyvenezer milliárd forint uniós támogatás után a második legszegényebb és legkorruptabb tagállammá tették Magyarországot.



És igen, lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a településeinket és a hazánkat és építünk egy új Magyarországot.






2024-05-06 07:51:02 - Mindenegyben Blog