MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT A BEJELENTÉS MAJKÁRÓL!

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka, 6 év után visszatér az RTL-hez, ahogy a csatorna friss közleményében bejelentették.

Majoros Péter elhagyja a TV2 csapatát, és az RTL-hez csatlakozik, ahol a nézők 2024 második felében új szerepben láthatják majd a képernyőn.

.

Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nemcsak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd

– olvasható a csatorna közleményében Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesének nyilatkozata..

16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba

– írta Majka a közösségimédia-oldalán.

[LAPOZAS]

Majka maga is megerősítette visszatérését az RTL-hez közösségi média oldalán. 16 év után új kalandokat keres a kereskedelmi televíziózásban, és visszatér az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár rá. Mint alkotó ember, mindig új inspirációkra van szüksége, és most az RTL-nél látja a garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljen, amelyekkel a nézők jól szórakoznak, és ő is jól érzi magát. Emellett utalt arra is, hogy 21 évvel ezelőtt az RTL-nél kezdte el televíziós karrierjét, és most visszatér, talán az RTL-nél is zárja majd pályafutását.

Az RTL az elmúlt időszakban jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy alkalmazkodjon a változó magyar piaci körülményekhez és a digitális versenytársak által támasztott kihívásokhoz. Innovatív és sikeres műsorokkal erősítette pozícióját, mint például Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, a LegoMasters vagy a Sztárbox. Az RTL belépett a streaming szolgáltatási piacra is, ahol olyan címekkel versenyez, mint A Király, Mellékhatás, Gólkirályság vagy a Valami Amerika sorozatok. Majka visszatérése is ebben a folyamatban illeszkedik, ahogy a TV2-től búcsúzva csatlakozik az RTL vezető televíziós személyiségeihez.

2023-12-22 15:29:12 - Mindenegyben Blog