Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 milliós álomfizetést ígér Ausztriai joghurtgyár !NINCS MUNKAERŐ! Ausztriai joghurtgyár már havi 1 millió forintos fizetéssel csábítja a magyar munkásokat: Szállást, ebédet adnak! Érettségi sem kell!
Mindenegyben Blog - 2023. december 10. (vasárnap), 16:31

1 milliós álomfizetést ígér Ausztriai joghurtgyár !NINCS MUNKAERŐ! Ausztriai joghurtgyár már havi 1 millió forintos fizetéssel csábítja a magyar munkásokat: Szállást, ebédet adnak! Érettségi sem kell! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 10

A sorban a magyarokat követi létszám alapján a román munkavállalók 2300 dolgozóval, akiket a szlovákok 2100 fővel és végül a németek 1200 fővel.

A statisztikákat nézve a magyarok 2500 fővel leginkább a kiskereskedelemben, 2100 fővel az építőiparban, 2 ezerrel a gasztronómiában és 1700 fővel a szállodaiparban vállalnak munkát. Egyre többen vándorolnak ki

Hirdetés
[ ]

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból kiderült, idén több magyar hagyta el munkavállalás céljából Magyarországot, mint tavaly.

Eszerint 2022-ben 26 500 magyar állampolgár vándorolt külföldre, amíg 21 900 tért haza. Ettől magasabb az egy adott évben elvándoroltak száma utoljára 2017-ben volt.

Pozitív hír viszont, hogy a magyar állampolgárok nemzetközi vándorlásának teljes egyenlege alig romlott. A 2021-es 9672-es többlet után 9450 fő volt tavaly. Ez úgy lehetséges, hogy a korábbinál lényegesen több, 14 ezer külföldön született magyar költözött Magyarországra. Ettől magasabb ez az érték utoljára 2015-ben volt.

A KSH szerint a tavaly kivándoroltak 44 százaléka Ausztriába, 25 százaléka Németországba, 5-5 százalékuk Hollandiába és Svájcba, valamint a 4 százaléka az Egyesült Királyságba költözött – derült ki.

Az álláshírdetést ide kattintva tekinteti meg (német nyelvű) 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés