Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Finom receptek
Végre kiderült: Ezért olyan különleges, akinek 0-ás a vércsoportja!
Mindenegyben Blog - 2018. július 24. (kedd), 08:13

Végre kiderült: Ezért olyan különleges, akinek 0-ás a vércsoportja! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 24

Egy kutatás megállapította, hogy a vércsoportok között a 0-ás több szempontból is különleges. Aki ebbe a csoportba tartozik, nem közel sem nevezhető átlagos embernek. Máris mondjuk, hogy miért!

Hirdetés
[ ]

Ha a történelem nagy személyiségeinek vércsoportját megnézzük, azt láthatjuk, hogy a legnagyobb alakok ezzel a vércsoporttal születtek. A vezetési képesség, a társadalomban betöltött meghatározó szerep a 0-ás vércsoportúak sajátossága. Egyszerre több dologgal is képesek foglalkozni, rengeteg az energiájuk, ám a stressz gyakran agresszívvá vagy éppen hiperaktívvá teszi őket.

A 0-ás vércsoportúak számára különösen fontos, hogy egészséges életmódot folytassanak és mondjanak le káros szokásaikról, melyek növelik a stressz szintjét. Odafigyeléssel megelőzhető náluk az elhízás és a pajzsmirigy betegség is, melyekre különösen hajlamosak. Az ebbe a vércsoportba tartozóknál a többihez képest jóval magasabb gyomorsav szintet figyeltek meg, ami növeli náluk a gyomorfekély kockázatát.

Japánban olyannyira nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek a vércsoportnak, hogy gyakran állásinterjúkon is figyelembe veszik. Nem ez az egyetlen ország a világon, ahol a 0-ás vércsoportba tartozó embereket átlagon felül felelősségteljesnek, jó vezetőnek, koncentráltnak és lekiismeretesnek tartják.

Stressztűrő képesség szempontjából azonban a 0-ás az egyik leggyengébb vércsoport. Az ilyesfajta terhelést ezek az emberek haraggal, mély érzelmek életre kelésével tudják csak elviselni. Közülük sokan fordulnak a szerencsejátékok felé, mert szükségük van az extra adrenalinra, a kockázatra, kihívásokra.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés