Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
2024 -ben szerencse kopogtat az ajtódon. Engedd be!Mutatjuk kik lesznek a szerencsések
Mindenegyben Blog - 2023. december 05. (kedd), 15:18

2024 -ben szerencse kopogtat az ajtódon. Engedd be!Mutatjuk kik lesznek a szerencsések (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 05

2024 -ben  szerencse kopogtat az ajtódon. Engedd be!Mutatjuk kik lesznek a szerencsések 

Életed minden területére beköszönthet nálad a szerencse.

13 apró trükk, amivel ma bevonzhatod a jólétet - a cikk végén meg megmutatjuk az öt legszerencsésebb csillagjegyet 2024-re.

A gazdagság és a jólét területe az otthonunk, szobánk bal felső, északnyugati iránya, sarka. S minthogy a víz a gazdagság és a jómód egyetemes szimbóluma, a munkát vele kapcsolatban kell elkezdenünk. Nézzünk néhány apró trükköt!

1. Az áramló víz a jómód hatékony generátora, mert dinamikus energiát hordoz, ami további gazdagságot eredményez és segíti a hatékony és segítő emberi kapcsolatok kialakulását (szökőkutak).

Hirdetés

2. Az állóvíz alkalmazása környezetünkben, mint pl. úszómedencék, kerti tavak, a tárolt, megkötött vizet szimbolizálják. Ha a víz áttetsző, és világos, akkor nyugodt, világos gondolatokat jelent, ha azonban zavaros és háborgó, vagy piszkos, az mentális felfordulásról, és kevésbé jó pénzügyi helyzetről ad jelzést.

Az élő halak színével és számával is fokozhatjuk szerencsét

3. A gazdagság területén elhelyezett szobai szökőkút (vagy a bejárat közelében lévő kerti) segíti az anyagi jólét áramlását. Ugyanez irodákban is hatékony. Nem szükséges, hogy állandóan üzemeljen, de mindig üzemképes, és nem elhanyagolt állapotban legyen, mert az a pénzáramlás leállást szimbolizálja.

Hirdetés

4. Akváriumok segítségével is erősíthetjük életterületünkön a csít. Elhelyezésének legmegfelelőbb területe a bejárat vagy a bejáró út közelében, a karrier vagy a gazdagság területe.

  • A benne lévő élő halak színével és számával is fokozhatjuk szerencsét. A 9-es szám (vagy ennek többszörösei) a halak esetében is fontos. Színük szerint pedig 8 vörös (nem narancssárga!) és 1 fekete legyen. A vörös erőt, gyógyulást és gazdagságot, a fekete pedig a pénzt, hatalmat és bölcsességet fejezi ki. Ha akár egy hal is elpusztul, sürgősen pótoljuk, mert a hiány szerencsétlenséget hoz gazdájának.
  • Szórjunk valódi, vagy hamis arany pénzérméket az akvárium kavicságyára! Itt is fontos a 9 és annak többszöröse, de a leghatékonyabb közülük is a 27 mint szerencseszám.

5. Gazdag zsákmánnyal hazatérő halászokat ábrázoló képpel is erősíthetjük a bőséget. A tenger ugyanis a jólét egyetemes megjelenítése.

6.vízeséseket megjelenítő képek, melyeket a bejárat közelében helyezünk el, szintén ezt a célt szolgálják.

7. Halakat ábrázoló mobilokkal, szélcsengőkkel folyamatos áramlásban tartjuk a jólétet. (A mobilt vörös szalagra, 22 cm-esre, vagy ennek többszöröseire függesszük fel.)

8. Tartsunk pénzt, perselyt vagy ékszereket a gazdagság területén. Vörös borítékban elrejtett betétkönyv, vagy 9 darab vadonatúj pénzérme (nálunk a legjobb erre a fém 100-as) tovább gyarapíthatja vagyonunkat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés