Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
2024-ben ezeknek a csillagjegyeknek semmilyen anyagi gondjuk nem lesz ! Nagy pénz áll a házhoz váratlanul a következő csillagjegyeknél :
Mindenegyben Blog - 2023. november 30. (csütörtök), 16:42

2024-ben ezeknek a csillagjegyeknek semmilyen anyagi gondjuk nem lesz ! Nagy pénz áll a házhoz váratlanul a következő csillagjegyeknél : (4. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 30
Hirdetés
[ ]

Nyilas (november 22 - december 21): A Nyilas jegy szülöttei 2024-ben sokat tanulhatnak, ami befolyásolhatja a pénzügyeiket. A Jupiter és a Neptunusz segíti őket abban, hogy megtalálják a bölcsességet és a lelkesedést, amire szükségük van. A Nyilasok optimistán bánnak a pénzükkel, és nem aggódnak. A hónap elején egy váratlan pénzügyi ajándék érkezhet, amelyet érdemes jótékony célra fordítani.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bak (december 22 - január 19): A Bak jegy szülöttei 2024-ben sokat fejlődhetnek, ami befolyásolhatja a pénzügyeiket. A Szaturnusz és az Uránusz segíti őket abban, hogy megtalálják a felelősséget és a változást, amire szükségük van. A Bakok komolyan bánnak a pénzükkel, és nem pazarolják el. A hónap végén egy váratlan pénzügyi elismerés érkezhet, amelyet érdemes elfogadni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő (január 20 - február 18): A Vízöntő jegy szülöttei 2024-ben sokat forradalmaskodhatnak, ami befolyásolhatja a pénzügyeiket. Az Uránusz és a Jupiter segíti őket abban, hogy megtalálják az újítást és a szabadságot, amire vágytak. A Vízöntők különlegesen bánnak a pénzükkel, és nem követik a tömeget. A hónap közepén egy váratlan pénzügyi kaland érkezhet, amelyet érdemes élvezni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Halak (február 19 - március 20): A Halak jegy szülöttei 2024-ben sokat álmodozhatnak, ami befolyásolhatja a pénzügyeiket. A Neptunusz és a Vénusz segíti őket abban, hogy megtalálják az inspirációt és a szeretetet, amire szükségük van. A Halak érzékenyen bánnak a pénzükkel, és nem fukarkodnak. A hónap elején egy váratlan pénzügyi csoda érkezhet, amelyet érdemes megköszönni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés