Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ETTŐL FÉLTÜNK! BEJELENTETTÉK A DÁTUMOT : ETTŐL a naptól újra KÖTELEZŐ LESZ A MASZKVISELÉS MAGYARORSZÁGON >>>
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 10. (kedd), 18:38

ETTŐL FÉLTÜNK! BEJELENTETTÉK A DÁTUMOT : ETTŐL a naptól újra KÖTELEZŐ LESZ A MASZKVISELÉS MAGYARORSZÁGON >>>

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 10

Rossz hírt közölt dr. Rusvai: visszatérhet a kötelező maszkviselés, már nincs is olyan messze az időpontja - Videó

Dr. Rusvai Miklós virológus szerint nagy valószínűséggel nem úszhatjuk meg a negyedik hullámot, a beoltott személyek is - ugyan enyhébben - de megbetegedhetnek.

A ma reggeli Mokka vendége volt dr. Rusvai Miklós virológus, aki nem éppen kedvező híreket közölt. A szakértő elmondta ugyanis, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy újra kell majd maszkot viselni a koronavírus miatt.

- Úgy érzem, hogy a maszk szükséges lehet köztereken, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontokban - mondta Rusvai, aki kerek-perec kijelentette, nem kerülhető el a negyedik hullám. Az oltottak viszont jobb helyzetben lesznek, ugyanis enyhe tünetekkel, viszont megerősödött immunrendszerrel vészelhetik át a negyedik hullámot.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Rusvai egyébként a kevert vakcinák híve, vagyis annak, hogy ha valaki az első két oltását egyféle vakcinából kapta, mást kapjon harmadik oltásként.

A szakértő szerint akkor kell a negyedik hullám berobbanásától tartani, amikor napi 100-150 fölé megy az újonnan regisztrált fertőzöttek száma. A koronavirus.gov.hu hétvégi összesített adatai szerint most ott tartunk, hogy 2 nap alatt 156 új fertőzöttet igazoltak.

EZ AUGUSZTUS VÉGE, SZEPTEMBER ELEJE LESZ MAJD- vélte a virológus, ami egyben azt is jelenti, hogy 3-4 hét múlva bizony berobbanhat a negyedik hullám

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés